En riktig turistdag

Är inte särskilt förtjust i att turista i bemärkelsen att trängas på gator bland tusentals turister. Men igår blev en riktig långpromenaddag som faktiskt var riktigt trevlig. Vi började med en promenad längst Themsen för att ta oss till vår dotters nya studentboende.

Säkerhet viktigt i London

Riktigt härligt boende med delat kök och eget rum med toalett. Men självklart tyckte vi att det bästa var gymmet och poolen. Vilken lyx att ha det i huset och så centralt i London. En pool med utsikt över Themsen, inte illa.

Hyr ett rum när du gästar London en helg

Dem fyra som delar huset hyr även ut ett rum till turister som gästar under en helg eller per vecka. Inte så dumt när man vill ha ett prisvärt boende.

För vår dotter som elitsimmade under många år kan det inte bli bättre boende under de två år hon har kvar på universitetet.

Kommentera