Prioritera gubben vetja

on

Idag har det varit många stödsamtal och inte minst ett härligt gruppmöte med cava som avslutning på veckan. Lite körigt med deadline för anmälningar till VM i Wushu/Kung fu men allt löser sig. Ett kinesiskt on line system som gör en halvt galen för att du inte får missa en enda detalj utan att allt rasar. Som gjort för en fredagskollaps men skam den som ger sig. Eller?

Varför ska man alltid göra allt så bra? Det är fredag och nu är det dags att umgås med min man så nu tänker jag lämna kontoret och VM dravel och gå hem. Ett mycket bra inslag i konsten att vara hälsosam är att göra det man känner för. Jag rekommenderar det varmt.  Att vara spontan är inte alla förunnat och härligt är det när man känner att det är helt ok att inte hålla på rigida duktighetsprinciper.

It is Friday!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.