Mina magnetiska fält

on

Du måste ha gjort något

Min man sa under flera år att ”det kan inte bara hända” när datorn kraschade och jag förklarade att jag inte gjort något. Man måste ha givit något kommando – datorer gör inte bara saker sa han (och många andra med för den delen) så klokt.

Krasch och bang

Men så en dag när han satt vid sin dator så kraschade den när jag kom fram till den. Vad gjorde du, sa jag lite spydigt. Från den dagen insåg han att det händer saker med elektrisk utrustning när jag är i närheten. En dag höll han faktiskt på att svimma och ringa till media…..

Cliff hanger

Fortsättning följer på denna story om den märkliga egenskap som jag har, men först ska jag äta melon och prata med familjen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.