Fjällmaran för Andreas

on

Andreas Gundeberg som tränar på Ylab svettade runt bland fjällen nyligen och placerade sig som nummer 34 i fjällmaran. Bra jobbat Andreas!

Själv skulle jag inte komma så bra för jag skulle nog fastna på fjället för att plocka hjortron.  Minns det från när jag barn i Norge uppe vid ”hytta” och även när en omtänksam elev från Norrland kom med en hel bärkasse med hjortron en gång. Glädjen var i nivå med den puls jag skulle få om jag tvingades springa förbi hjortronställerna.

2 kommentarer Lägg till

 1. Andreas Gundberg skriver:

  Fantastiskt att få känna fullständig glädje från löpningen igen! Underbart att känna sig så stark och riktigt euforisk efter målgång. Det bästa var ändå min älskade frus ord efter loppet att ”familjen hade fått stå i fokus under semesterveckan istället för förberedelser inför loppet”. Inget av detta hade varit möjligt för ett år sedan. Ett stort jättetack till Tvonne och alla på Ylab!

  Gilla

  1. linyvonne skriver:

   Tänk hur fantastiskt det är att kunna träna för att man tycker om det och inte för att man borde göra det eller mår bra ”efteråt”. Härligt jobbat i backarna!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.