En vanlig må bra dag

Så här bra mår jag och min man  när det är helg och vi får äta gott och ta det lugnt. Kinesisk huvudrätt, inspirationssallad och i bakgrunden en tavla som jag köpte i Schweiz en gång i tiden. Cirkustema passar mig perfekt.

Vad jag gjorde i Schweiz? Undervisade aerobicsinstruktörer i mer än tio år, arbetade för det internationella gymnastikförbundet i Moutier på den tiden och däremellan flackade jag runt i landet för att flyga skärm. Underbart land!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.