Hötorget ödsligt kusligt

on

Hötorget är inte som Hong Kong direkt

Hur kan det vara folktomt en tidig kväll i en huvudstad? Vackert förvisso men oj så lite folk. En markant skillnad mot Hong Kong (för att ta ett exempel) som sjuder av liv långt efter midnatt även på vardagar. Trångt på trottoarerna och snudd på ljudförorenat trots ordning och reda i gammal brittisk anda. Nu var det länge sedan man var i Hong Kong och även Tokyo så det får bli dags snart. Min andra del i världen som jag trivs i.

Haymarket

Men nya Haymarket är trevligt. Både bar och café har en fin inredning med något högre klass än vanligt. Däremot kan personalen göra en satsning för att leva upp till tilltänkt nivå. Vi har varit där så pass många gånger nu att jag faktiskt kan säga att det inte var en slump med ”si så där service”.

Kommentera