Vad har Yvonne med hästar att göra?

on

Många kunder med hästar

Man kan ju undra över varför jag skriver om miljonhästar men saken är den att vi har flera kunder på Ylab som har egna hästar som hobby, är delägare i tävlingshästar eller äger stuterier för hästuppfödning. Eller så är man verksam inom travverksamhet på annat sätt.

Sveriges hästdrottning

Idag var vi bjudna till hästdrottningen själv nämligen Margareta Wallenius som hade sitt årliga hästens dag. Ingen kan hästar som hon och väggarna i stuteriets Hall of Fame har förvisso framgångsrika hästar men utan henne hade det nog inte blivit något.

Galopp i England

Mitt hästintresse började i tonåren och direkt efter skolan tog jag ett jobb på ett kapplöpningsstall utanför Salisbury i södra England. Jag red och slet så mycket under den tiden att jag faktiskt inte satte mig på en hästrygg på sex år efter tiden där. Men jag ångrar det inte för något i världen. Jag var så stolt när jag fick fotografera Drottningen på Ascot (gallopörernas OS arena) eller rida med jockeys på galoppbanan.

Lokala puben

Förvisso minns jag även det fuktiga rum jag bodde i, alla 18  timmars pass och alla kvällar på den lokala puben i Shrewton. Vi lyssnade på Bowies Life on Mars, drack Barley wine och åt Mars. Inte direkt dagens kostupplägg direkt men kul var det.

 

Kommentera