Glada budskap

Jag blev glad av att se Dagens Industri idag. Där fanns nämligen en bild på KD:s partiledare men det var inte något politiskt budskap som gladde mig utan en bild. Ebba Busch Thor och en kollega skrattade på ett sätt som helt enkelt smittar av sig även om det är en bild i en tidning. Jag gillar glada och positiva politiker för de bryter mönster numera.

Populister och rasister – på med träskorna

Jag är trött på alla politiker som gnäller, skäller och skyller ifrån sig. För att inte tala om alla rabiata rasister som gapar och rapar smörja. Bakåtsträvare som aldrig funderat över varför de äter hamburgare och har jeans på sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.