Svenska Akademin är ett pinsamt skämt

Det blev många suckar under dokumentären om Svenska Akademin.  Är det det här som är kultur kan man undra. Akademin har på sistone präglats av inre strider och maktkamper där mulliga mansgrisar struttar omkring som påfåglar medan kvinnorna flytt fältet. Att Horace Engdahl uttyckte att män kanske var bättre än kvinnor  på maktkamp visar att han inte förstått hur patetisk han är.

VÅLDTÄKT OCH ÖVERGREPP

Kulturprofilen får två års fängelse för våldtäkt på två kvinnor. Att Horace med flera imponerades av profilen talar ett tydligt språk, man verkar lovorda erövrande av kvinnor oavsett hur det gått till.  Än mer pinsamt är  att dessa karlar delar ut priser till sig själva och är så självgoda att de säger sig vara mer värda ändå?

NARCISSISTER MED BRISTANDE OMDÖME

I mina ögon är de självgoda narcissister som anser sig vara förmer än andra och inte har vett nog att avgå när de inte längre är önskvärda. Det inkluderar för övrigt de kvinnor som stödjer den här ”översittarkulturen”. Man är en skam för vårt land och frågan är om Nobelpriset överlever det här?

AVSÄTT SAMTLIGA kVARVARANDE MUPPAR

Jag hade i min naivitet trott att vår kung skulle avsätta hela klabbet och börja om från början men det mandatet har han kanske inte. Jag är innerligt trött på att kvinnor tvingas protestera på gator och torg. Det är dags för riktiga män att ta ton. Jag kan inte tro att de stödjer dessa veka kulturmän som uppenbarligen inte kan få en kvinna utan tvång och maktutövande. Pinsamt.

Så osexiga och oförmögna är dessa kulturnissar uppenbarligen. 

Hoppas att dessa personer kastas ut från andra manliga sällskap ( särskilt de som har med Sveriges försvar att gör). Fram för riktiga grabbar.

Kommentera