Tröstpriser idag

Tack alla snälla och gulliga kunder för julklappar idag. Idag behövde jag verkligen lite uppmuntran eftersom min dotter som jag skulle åka till Arlanda för att hämta inte kommer. Gatwick är nedstängt och all trafik omdirigerad på grund av drönare i luften. Man blir bara så ledsen när en enda dag går förlorad med sina barn. Nu får jag gå hem och tröstäta chokladen jag fick och champagnen har jag hört att man kan dränka sina sorger med.

Nåja, är mina bekymmer inte större än så får jag nog skärpa mig och vara tacksam för allt som livet ger. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.