Min suicida riskokare

on

Jag har haft min riskkokare i 30 år typ och härom dagen sa jag att det kanske var hög tid att köpa en ny. Så igår hoppade locket ner på golvet alldeles av sig själv och glas flög i tusen bitar. Min gamle trostjänare blev putt helt enkelt och gjorde ett desperat suicidförsök.

Så idag på själva julafton har jag och Anatoli flängt runt för att hitta en ny riskkokare. Ris står på vår meny var och varannan dag och av tradition vet man att julmat dag tre inte är kul. Efter tre affärer gav vi upp. Typiska västerländska riskokare med max 6 portioner. Har man inga vänner på besök i det här landet. Jag behöver minst 12.

Det blir Japanska Torget direkt när småbutikerna öppnar igen. Dem har koll på hur en riskokare ska se ut. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.