Julgrans plundring

Jag minns när man var liten och älskade julgransplundring. Granen skulle ut på tjugondaknut men vem brydde sig om det. Det var godispåsarna som var höjdpunkten. Jag kom att tänka på det när jag funderade över när jag ska börja att ta bort julpyntningen. Jag tycker det är fint men förr eller senare måste granen ut trots allt.

Har man fortfarande traditionen julgransplundring undrar jag? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.