Virus attack igen

Förra söndagen slog det till igen. Jag hade ju just haft en segdragen virushistoria med snuva, hosta och allt därtill så varför nu igen kan man undra. Men så är det. Jag träffar mycket folk och i söndags var det dags att smittas igen så nu är det snuvigt värre. Hörde att både son och dotter är nedbäddade fast de inte bor hemma längre. Endast en frisk och kry vilket säkert beror på att hon flyttat in i en ny lägenhet.

Så idag gick flyttlasset till Maria och nu är det bara att ligga still och vänta på att immunförsvaret trimmar upp aktiviteten. Ganska typiskt att man blir sjuk två gånger i följd när man haft åratal utan att blir krasslig. Nåja, alla ska väl ha sin beskärda del av eländet. Det finns värre saker i livet.

Dags att läsa I feel Great igen. Pepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.