Tumble på Nabu

Vår relativt nyöppnade kvarterskrog  Nabu, i Tegnérlunden, håller högsta kvalitet på såväl mat som service. Bra kockar och supertrevlig personal. Idag var det dags för en avsmakningsmenu framtagen av ingen mindre än Alf Tumble. 

Autentisk med stil

Precis som hans namn antyder kastar han om i traditionerna och gör helt på sitt eget sätt. Det blir så bra för vinvalet passar perfekt och de fyra rätterna är sammansatta med kompetens och personlighet. Alf är autentisk och ”down to earth” och det gillar vi. Se så nöjd Anatoli är.

 

Mr Tumble

Yvonne_Lin och Alf_Tumble

Årets Dryckesprofil 2016. Utbildad sommelier och vinskribent i Dagens Nyheter sedan 2013. Samma år debuterade Tumble som författare med nydanande och kritikerhyllade boken ”Drick” – Hemma och på krogen”. 2015 släpptes den renodlade vinboken ”Vin med adress” som bland annat vann Årets Svenska Dryckeslitteratur och Publishingpriset för bästa fackbok. I prisbelönta podcasten ”Dela en flaska” intervjuar Alf intressanta krog- och vinpersonligheter över en flaska vin. Hösten 2016 släpptes den tredje boken ”Vin – Så funkar det” skriven ihop med Petter Alexis Askergren.

MENYN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.