Nytt fik och fullpackad dag

on

Idag har det varit full fart hela dagen. Statistik efter härlig söndagsfrukost och därefter iväg för att fika med son och dotter. Ett underbart fik kallat Fosch alldeles bakom Musikhögskolan blev det idag. Maria har ju alltid nya idéer om vart man ska gå och fika eftersom hon äger instagram för Stockholm. Hon har koll på stadens fik, restauranger, gator och sevärdigheter med andra ord.

Sedan besökte vi en vän som just opererats för en mega hjärntumör. Tack och lov återhämtar han sig i full fart. Men så är han ju kampsportare och var i god form innan. Seg och tålmodig efteråt.

Väl hemma sitter jag vid datorn igen för att fixa detaljer som ska redovisas imorgon. Men nu är det dags för långkok igen. Jag är så glad för att vi fick en slow cooker i present. Den används flitigt kan jag lova!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.