London Streetlife

Någon tyckte att Stockholm var stressigt och hektiskt men för mig ter sig Stockholm som ödsligt om man jämför med andra städer som exempelvis London där jag befinner mig just nu. Vi väntar med spänning in hela familjen för att ta del av vår dotter Nathalies examenscermoni efter ha klarat av sin kandidatexamen i politisk teori och internationella relationer.

Regnfri dag

Efter en härlig basturesa på tuben i går eftermiddag landade vi i Canary Wharf , ett affärsdistrikt där vi brukar bo. Vi tog en härlig kvällspromenad för att suga in atmosfären och komma in i storstadsanda igen. Här ett axplock bilder från vår promenad igår.

AW

Vi avverkade endast vårt närområde då men imorgon lär det bli mer när Nathalie följer med. I går kväll var hon på en VIP middag med vissa utvalda studenter som rektorn bjudit in. Vi vet inte så mycket mer än så så vi får invänta rapport .

Kommentera