Graduation Day Nathalie

on

Idag har varit en lång dag för vår dotter Nathalie Emmy som tog sin kandidat i politisk teori och internationella relationer på Greenwich University. Det började med fotografering utanför universitetet och därefter var det dags för kyrklig ceremoni.

Riktig klassisk Brittisk anda med orgelmusik, uniformer, marscherande och pompa och ståt. Tal och utdelning av diplom och sedan var det drinkar och mer fotografering med anhöriga,

Nathalies nära vänner med familjer och naturligtvis vi föräldrar och syster Masha och Bror Christian gick sedan vidare till en pub. Det var länge sedan jag skrattade så mycket som där och då. Det var så roligt att få dela deras tre år och alla tokigheter som hänt.

Vidare till middag med bara familjen och Nathalies klasskamrat  Alex från Norra Real. Sticks & Sushi i Canary Wharf infriade allas förväntningar innan vi gick vidare mätta och belåtna. Vi vandrade vidare hem till oss för att blogga och sova medan övriga fortsätter natten på stan.

Nathalie Emmy, Yvonne och Anatoli

Stolta föräldrar är kanske självklart men det var för oss en väldigt speciell dag. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.