Dagens tankar

on

Tanke nummer 1. Det är fantastiskt med människans biologiska klocka men inte när man har ledigt och vaknar 05.30. Så tidigt att man får gå ut och träna innan änderna har vaknat.

Tanke nr 2. En riktigt bra dokumentär igår kväll. Generation Wealth. Många flashback från Beverly Hillstiden om hur besatthet av att tjäna pengar kan gå ut över hälsa och välmående för att inte tala om familjen. Inte politisk utan bara bra intervjuer.

Tanke nr 3. En ledig dag och man sitter på rumpan och sorterar data från 10-18. Hur är det ens möjligt? Bara för att det är så otroligt intressant att se resultaten som bara handlar om hälsa och träning.

Tanke nr 4. Underbart att två av barnen kom och fikade alldeles nyss. Man är så lyckligt lottad när ens barn vill komma hem.

Tanke nr 5. Vilken otrolig tur jag har som har en man som fixar allt runtomkring när man sitter och knackar dator. Långkok idag som väntar om en liten stund. Länge leve kärleken.

Tanke nr 6. Hur är det möjligt att Dagens Industri beskriver nya unga framgångsrika företag utefter hur mycket riskkapital företaget dragit in? Business handlar väl om att få en vinst på nedre raden? Allt annat är bara förväntningar som kan krossas när vindarna vänder. De framgångsrika elskotrarna exempelvis när man nu kommer fram till att de inte är så bra för miljön som man tror.

Tanke nr 7. Nathalie kommer hem till helgen. Tarrantino bio, shoppa men framför allt prata och umgås. Det är livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.