Rip off grande

on

Beställde kurslitteratur till en kurs i vetenskapsteori för medicinare. Det tog 6 veckor innan boken till slut landade i min brevlåda. Skickades från U.S.A. och hölls i tullen tills jag hade betalat moms och äntligen låg den innanför dörren. Ganska sent eftersom inlämning har passerat.

Döm om min förvåning när jag såg storleken. Det är inte en bok utan ett häfte i mina ögon. Ingenting man ser när man beställer på hemsidan direkt. Finstilt så att man behöver förstorningsglas dessutom. Men, men……..

Never judge a book by its´ cover

Så än finns det hopp om att mina 300 kronor inte spenderats fördjäves.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.