Häxjakt på e-girls

Det är otäck läsning som jag fått i mina händer. En ny rörelse i U.S.A. har börjat förfölja och misshandla unga tjejer som visar sina rumpor på sociala medier. Bilderna, menar man, gör det fritt fram att ta för sig av sex eftersom det är just sexbehovet som man visar att man vill ha genom att vända rumpan mot kameran.

Det finns gott om konservativa troende i U.S.A. som anser att det är syndigt att bete sig såsom e-girls gör. Det är oklart om det är i de här kretsarna som man hittar rötterna till rörelsen som har klappjakt på de unga kvinnorna. Övergrepp och grov misshandel är vad de utsetts för och tyvärr är man inte svår att få tag i när man gör sig offentlig på sociala medier.

Mitt råd är att hålla rumpan för sig själv för ett förlorat liv är mer värt än en miljon likes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.