Resande på gång

on

Full fart hela dagen inför lite resor i helgen. Först är det lag SM i Judo i Lindesberg och min man coachar SPIF:s lag. Jag åker självklart med för jag älskar som bekant kampsporter. Vi övernattar på vägen innan jag ska iväg till Linköping igen. Jag slår nog flera flugor i en smäll för det blir lite jobb med samtal och en del forskningsprojekt ovanpå det. Jag ser verkligen fram mot det.

Glögg och personalträff på Ylab idag och som vanligt många trevliga kunder. Annars har det varit en hel del skrivande idag. Bloggposter, artiklar för veckopressen och ett utkast till vetenskaplig artikel blev det på sluttampen.

Nu är det dags att äta – never eat alone.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.