Födelsedag Christmas day

on

Vi träffades för 25 år sedan och nu fyller min man 50 år vilket var hela anledningen till den här resan. Han har inte vetat om någonting ända fram till kvällen innan avresa. Det innebar lite problem eftersom vi inte kunde boka av kunder på Ylab utan att han skulle märka det så det var muntlig information till var och en som gällde. Kvällen innan fick han veta att han och jag skulle åka iväg men inte vart. Väl på Arlanda incheckning såg han att det var Hong Kong. När vi satt på flygplatsen och åt kom alla våra tre barn in vilket blev ytterligare en överraskning liksom att vi skulle både till Hong Kong och Taipei.

Anatoli & Yvonne 25 December 2019

Vi började födelsedagen med champagnefrukost och avslutade på Mott 32 – en riktigt högklassig restaurang med suveränt god mat. Peking anka var en av huvudrätterna. En tunn pannkaka där man lägger i ankköttet med gurka, lök och plommonsås som en wrap kort och gott.

Pekinganka med familjen

Kommentera