Bröllopsdag idag

on

Idag firar vi vår bröllopsdag och man kanske tror att vi varit gifta länge eftersom vi träffades för mer än 25 år sedan. Men så var det inte utan det tog 4 hindersprövningar där bäst före datum gick ut och nästan 23 år innan vi gifte oss till slut. I Las Vegas för övrigt. Vi åkte dit i samband med en hälsokongress i Los Angeles och bland alla ställen fastnade vi för ett bröllopskapell som låg i en container park.

Containrar var staplade på varandra i ett område med restauranger, affärer och andra verksamheter, alla i var sin container. Vår container var väldigt romantisk och roligast av allt var när vigselförättaren frågade oss om våra löften och vi sa att vi inte har några. Hon började skratta när vi sa att vi varit tillsammans i 23 år och utbrast ”23 years”!!!!

Vi hade ett fantastiskt bröllop som vi minns idag när vi går ut och firar tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.