Life style tips

on

Livsstil är på modet. Rätt kläder, rätt resor, rätt mat och träning med mera med mera. Det finns så många som säger vad som är rätt och riktigt att flertalet blir rädda för att göra fel och inte nå upp till de nationella idealen. Ohälsan har knappast varit synligare än vad den är idag. Man dricker för mycket, äter för lite och tränar för mycket. Man arbetar eller studerar och lägger all livsstilsjakt ovanpå den belastning som proffesionen innebär.

Många känner sig tomma, slitna och är allt annat än lyckliga. Oro för att göra fel lyser som en fackla i natten. Man har så brått att göra rätt att man glömmer bort att leva. Livet handlar om att kunna njuta av naturen, ha trevligt med vänner, träna något man tycker om och glädjas åt det lilla.

Idag fick jag åka hem för jag kände mig illamående. Varför vet jag inte men dumt att riskera att smitta någon i dessa tider när allehand virusar är i omlopp. Jag gick och la mig och sov några timmar och nu känns det bättre. Har nog fått i mig något som jag inte borde. Men vem bryr sig. Imorgon är en ny dag med nya ansikten och trevliga personer som berikar livet.

Alla borde ställa sig frågan: är jag lycklig? Om svaret är ja – gläds åt det. Om svaret är nej – dags att göra något åt situationen. Alla förtjänar att må bättre.

Vad får mig glad? En kopp te, lite egen tid, en bra bok och lugn miljö. Sedan är det bara att studsa upp full av energi och njuta av träning eller stadens myller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.