Rätt in i själen

on

Belv så berörd av tvillingarna som var med i Skavlan igår och deras berättelse. Blandningen av det unika broderskapet i kombination med mammans pedofilring där sönerna lånades ut blev en mycket märklig kontrast.Berättelsen om hur de som barn fick bo i ett skjul i väntan på transport till ”kunder” gick rätt in i hjärtat. Sorgen blev djup respekt och gåvan som den ena gav den andra efter han förlorat minnet i en motorcykelolycka var unik i alla bemärkelser. För mig blir det här ett programinslag som jag inte glömmer.

Och nu något helt annat som man säger på nyheterna; Jag tänkte mycket på den här berättelsen idag när jag och min man bilade till Linköping igen. Det blir många turer dit numera beroende på både affärer och studier. Jag har alltid älskat att åka bil för man är ”på väg” vilket är centralt i mitt liv.

Den enda gång jag sitter still är väl här

Jag har sällan stått still och det populära uttrycket ”här och nu” finns inte i mitt liv. ”Här” har alltd varit både här och där i en rasande fart och ”Nu” är inflätat i minnen från igår och förväntan inför mogondagen.

Foto ros Philipp Sewing 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.