Fotografen och jag

on

Äntligen fick jag till det och kunde gå ut med en kär gammal vän och kollega. Anton och jag jobbade ihop för tidningen Hälsa under flera år när jag var skribent där. Jag vet inte hur många träningsbilder vi tagit men de kan räknas i tusental. Få var så effektiva som Anton och jag när det gällde plåtning. Vi riggade, stylade och plåtade på halva tiden av vad andra gjorde och kul hade vi under tiden. Självfallet var det Anton som var fotograf till båda mina Pilatesböcker och han tog även omslagen till våra videoproduktioner för Bonniers.

Sedan blev det naturligt att jobba med Amelia Adamo och hennes tidningar och när tidningen M föddes var det Anton som tog omslagen på Amelia. Vi gjorde flera härliga artiklar tillsammans även för M. Men som det är i livet ibland så gick våra vägar isär under några år men nu strålar vi samman igen. Dags att börja producera igen för Anton är verkligen någon som jag vill jobba med framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.