Corona frossa

on

Idag har dagen varit fylld med oroliga personer som saknar information om Coronaviruset. Man får helt enkelt inte den information som man behöver. Det enda man hör är antal fall och döda som första nyhet varje nyhetssändning. 1177 är nerringda och politikerna skickar dubbla budskap. Man ber befolkningen följa Folkhälsoinstitutets rekommendationer och gå till arbete och skola medan Riksdagen, Skattemyndigheten och Regeringskansliet har anställda hemma enligt rykten som cirkulerar på stan.

Själv tycker jag det är ganska lustigt att höra Folkhälsomyndighetens representant säga ”det är absolut ingen risk för Sverige”, ”det är en liten risk”, ”det är en moderat risk” och nuläget är allvarligt som han säger. Om ovisshet och misstro är det man vill förmedla har denna herr A verkligen lyckats väl. Ingen kommer att lita på FH myndigheten i framtiden.

”Nej varför ha provtagning och information på Landvetter och Arlanda för sportlovsfirande Svenskar när man kan släppa ut dom på stan och sedan leta reda på vilka dom smittat…..”

Tacka vet jag ölen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.