Nya träningsprogram

Helgen gick som den förra – vi filmade olika filosofi- och träningsavsnitt till min nya faceboksida. Förra veckans femtonminutare var 100% mindful movements. Dagens femtonminutare var stolträning. Låter det märkligt? Nej då, man följer bara ”tager vad man haver” principen som är vad som gäller i karantäntider.

Jag har lärt mig många aktiviteter under de år jag arbetat med träning. Ett femtital olika gruppträningsvarianter har det säker blivit med allt från step up en gång i tiden till pilates och alla former av styrketräning. Men, det har aldrig varit fasta koncept som intresserat mig utan individanpassad träning eller eventuellt träning som är anpassad till specifika grupper.

Jag vet inte hur många tusen övningar jag har i min huvudbank men många är det och just nu tar jag fram program för de som är oroliga och de som sitter i karantän. Det är just nu, i en värld där det mesta är kaos som vi behöver träning som får oss balanserade. För den som tycker om träning är det bara spännande att prova något nytt (som mitt stolpass exempelvis). Den som vet vad träning är får alltid ut något från varje pass oavsett vad det innehåller för det är inte ”vad” som är viktigt och inte heller vilken utrustning. Träning handlar om hur man utför övningarna och än bättre kanske modifierar och anpassar till sin egen förmåga.

Du hittar båda femtonminutarna på Facebook – http://facebook.com/yvonnelinofficialoch för dig som gillar helhet rekommenderar jag att lyssna på filosofi 2 minuter innan varje femminuterpass som är upplagt. Lycka till!

Program

En kommentar Lägg till

  1. Okey, du har verkligen hittat en kärna i träningen. Väldigt användarvänlig och lätt att ta till. Fast inte kanske anpassad till barn?

    Det tar nog några år till innan jag kan förstå att det är just den enkla och lättillgänglig träningsplats och verktyg som ska prioriteras?!

    Än så länge försöker jag övertyga mig och några till att träna taiji som täcker alla delar av människans behov av träning. Har jag fel?

    Det behövs inga redskap eller något annat hjälp utifrån. Kan göras när som helst och var som helst.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.