Från trist till tröst

on

Idag var en sådan där dag när man studsar upp pigg inför dagens uppgifter för att tappa motivationen efter frukost. Trots att den intogs på Gateau med rykande färskt bröd. Solen sken ju och då vill man bort från asfalten en stund. Så vi satte oss i bilen och körde ut till Bullandö, bara för att få se lite fiskmåsar och hav. Lunchen blev perfekt (utomhus och glest mellan borden) och sedan kom regnet. Romantisk hemfärd med andra ord.

Anatolis efterlängtade strömming

Sedan började haverierna en efter en. Telefonen la av och pinkoden på jobbet. Kunde inte logga in på Skandia som av någon anledning jag helt plötsligt för en vecka sedan inte längre kunde logga in på. Idag kom den nya koden men icke sa Nicke. Det gick inte ändå. En handläggare efter 7 olika knappval hjälpte till steg för steg för att sedan konstatera att min information var borta. Vänta i luren sa han och 20 minuter senare kopplades jag bort. En ny vända med en ny kille som konstaterade samma sak men nu fixade han allt så, att logga in på egen sida tog mig en vecka plus 1,5 timmar idag. Men nu är det klart och eftersom livet är relativt är jag nu överlycklig för att jag kan logga in.

Tacka vet jag träning och trevliga kunder, inget går upp mot det. Imorgon är det full fart igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.