Tjoho så kul det blev

on

Efter regn kommer solsken säger man och i förrgår var många som kom på terapi deppiga. Inte undra på, kallt regnigt och Corona, kan det bli värre? Ja det kan det men det tjänar ingenting till att fundera på framtiden för vi vet inget annat än vad vi tror ska komma och det är ofta fel. Ungefär som prognoserna om Corona, väderutsikterna är glimrande i jämförelse. Statistik var inte mitt bästa ämne men jag förstår så pass mycket att jag kan se att kalkylerna inte håller.

Idag har det i min värld som är solig och fin varit fantastiskt. En härlig frukost med varma croissanter och kaffe svartare en en eftermiddag i december i Norrbotten. Smink hej och hå och sedan iväg till Ylab för att filma. Vi plockade självklart upp dotter Maria på vägen. Varför dagen blev så bra var för att veckans träningstema är parövningar och det är något jag introducerade för första gång i en A-Box träningsvideo under 80-talet. Just det, så gammal är jag.

Anatoli var med under dagens inspelningar och när vi två tränar blir det alltid kul. Det händer spontana saker så att säga. Det finns inga ortorektiska drag hos oss, all träning är spontan, rolig och solig. Fyra kortvarianter som läggs ut måndag till torsdag och sedan är det 15 minutaren på lördag. Om du missat våra Mindful Movements har vi lagt ut 5 stycken; avspänning med qigong, stolgympa, stretch aj aj aj, magmanglaren och nu T 4 2.

Sedan var det dags att skriva färdigt en kortare uppsats om unga som säljer sex. Trist historia. Ut i naturen blev en promenad genom Tegnerlunden en film som ligger på Instagram och nu skramlar gubben ihop en sallad i köket. Vilken härlig dag det blev med en enda sak att önska – längtar efter sonen som fastnat i kodandet och dotter som sitter fast på sydkusten i England.

Imorgon är det föredrag hela dagen och då får man träffa massor med nya människor vilket berikar livet. ……………………………….Zoom så klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.