Ingen black Friday här

on

Här gäller inga svarta dagar alls. Trots coronatider är fredag en riktigt bra dag för då är det helg i anstormning. I kväll har min man beställt 3 rätters take out från vår kvarterskrog Nabu. Det gäller att ge stöd dessa dagar.

På mitt Instagram konto yvonnelin007 har jag lagt upp en film (den med fula mössan) som ger tips om hur man kan se lite ljusare på tillvaron. Titta gärna på den och låt dig inspireras av lite nyttig kunskap. Sedan finns ju Facebook ”må bäst med Yvonne” för er som vill träna eller filosofera i helgen. Trevlig helg till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.