Två dagar i karantän

on

Så har det varit de senaste dagarna. Halsont och hosta och då håller man sig hemma. Det känns bättre nu men som man numera vet så kan smak och lukt slå till dag 4-5 och kraftig försämring efter ytterligare fem dagar så jag håller mig hemma. Testar mig naturligtvis och avvaktar svar och sedan går livet vidare.

Men jag känner mig pigg så det har varit en hel del zoomterapisamtal trots allt. Vi börjar alla vänja oss vid det och det är till och med positivt ibland. För min del tycker jag att studera på distans via länk är toppen. Man spar mycket tid och får ju höra samma föreläsning även om det är on line. Lite trist att inte få träffa alla kursare naturligtvis och chatrummen är inte lika trevliga som gruppsamtal i sal.

Det är inte så långt kvar till sommaren så det är bara att banka av studier, arbete, vaccinering och skapa framtidstro. Livet blir inte som förr men vi kommer att vara mycket klokare och värna mer om det social liv som handlar om äta gott och umgås med vänner. Förhoppningsvis är vi räddare om vår hälsa dessutom.

Det som varit härligt de här två dagarna är solen som skiner genom fönstret och mitt Olong te från Taiwan som jag gottat mig med. Tänk att så lite kan göra så mycket.

Kommentera