Hurra för idag

on

Jag fick ta alla samtal via zoom idag men alla snälla kunder var så förstående eftersom jag skulle få min första vaccindos med en dags varsel. Det känns faktiskt riktigt bra att ha fått den första även om det lär dröja rejält länge innan man får sin andra dos. Min vårdcentral sa att dom bara fått doser för första dos och inte kommer att vaccinera andradoser. Hur som helst så fick jag Pfizer och inga biverkningar än i sikte.

Vaccinerad

Nu kom min man hem med nyinköpta hamburgare från mästerkocken Jureskog. Annars händer nog inte så mycket idag. Dom borrar på gatan så att hunddagisets hundra skäller, det blir Bosch på TV och bara göra ingenting.

En fantastisk dag idag så man kan bara vara glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.