Pojken och mullvaden

on

”Visst är det konstigt. Vi kan bara se utsidan av oss men nästan allting händer på insidan”, sa pojken.

Jag fick en bok av en före detta kund och numera mycket nära vän. Den heter Pojken, mullvaden, räven och hästen och är skriven av Charlie Mackesy. Det är en fascinerande bok som påminner mycket om Nalle Puh som jag är mycket förtjust i, särskilt den ryska tecknade versionen.

En fantastisk bok

Den här boken är en bok som jag rekommenderar för alla med ortorexi för den har så många tankvärda ord och ger massor av inspiration för den som just nu kämpar med att bli frisk. Många därute kämpar med saker men jag ser få utmaningar som är så stora som att bli fri från ortorexi, specifikt ortorexia atletika för det handlar inte bara om att fixa till maten, det vill säga äta mer. Ortorexin innhåller svåra avvikelser både när det gäller mat och träning som i sin tur orsakar en rad olika tankar och beteenden som man inte alltid ser i andra ätstörningar, en riktigt tuff mach men det går att bli helt frisk. Som lite hjälp på vägen, vackra tankar som tränger ut ortorexins elaka anklagelser.

Pojken och mullvadens visdomsord träffar de rätt för väldigt många människor så köp den. Den är dessutom väldigt vackert illustrerad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.