Idag firar jag stort

on

Idag fick jag mitt vaccinationspass och kan resa igen. Det är verkligen värt att fira för en person som mig som alltid älskat att resa. Min första resa ensam var som åttaåring på tåget till Trondheim och mormor. När jag var 14 åkte jag till St Petersburg och Moskva som turist och några år senare var det jobb på ett kapplöpningsstall i södra England. Därefter kom resandet att bli en trygghet för med många olika intryck från flera kontinenter är det lätt att känna sig rotlös. Man vill ha lite från Asien och lite från U.S.A. ovanpå det Svenska och Norska ursprunget.

Next stop

Resa ska det bli men idag måste vi även fira att krogarna för öppna igen. Jag firar inte för egen del utan för att jag hoppas att restaurang- och hotellbranschen kan repa sig igen. Jag och maken stannade i alla fall på vår kvarterskrog Nabo för att supporta uppstarten igen. Hipp hipp hurra!

Kommentera