Idag firar jag stort

Idag fick jag mitt vaccinationspass och kan resa igen. Det är verkligen värt att fira för en person som mig som alltid älskat att resa. Min första resa ensam var som åttaåring på tåget till Trondheim och mormor. När jag var 14 åkte jag till St Petersburg och Moskva som turist och några år senare var det jobb på ett kapplöpningsstall i södra England. Därefter kom resandet att bli en trygghet för med många olika intryck från flera kontinenter är det lätt att känna sig rotlös. Man vill ha lite från Asien och lite från U.S.A. ovanpå det Svenska och Norska ursprunget.

Next stop

Resa ska det bli men idag måste vi även fira att krogarna för öppna igen. Jag firar inte för egen del utan för att jag hoppas att restaurang- och hotellbranschen kan repa sig igen. Jag och maken stannade i alla fall på vår kvarterskrog Nabo för att supporta uppstarten igen. Hipp hipp hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.