Bottennapp för bottenplugg

on

Jag hade ingen aning om att det kallas för bottenplugg, den där lilla saken som man trycker till för att vattnet i badkaret inte ska rinna ut. Det var jakten på en bottenplugg som tog början av dagen och med stor sannolikhet passar inte pluggen.

Nåja, det blev en fika i solen med sonen mitt emot Kvarnholmen. Supergoda våfflor med hjortronsylt och grädde, MUMS!

Resten av dagen har gått till att förbereda semester och höstschema vilket lär fylla även morgondagen. Jag tycker alltid att det känns bra att få allt klart innan man åker iväg. Det blir Calafel i år igen och som vanligt blir det väldigt mycket träning när vi har semester för träning är ett nöje för både mig och min man och absolut inget man måste tvinga sig till.

Nu tänker jag sätta mig framför TV:n ett tag och jag längtar till fotbollsfinalen imorgon. Då blir det livat. Annars tänker jag göra som katten i sommar – bara njuta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.