Äntligen semester

Jag har inte bloggat på ett par dagar vilket är ovanligt även om anledningen till det är ganska vanlig. Dagar innan en semester brukar innebära en överfylld To Do lista i så var det även i mitt fall. Man vill ju att alla som ber om något ska få besked innan semestern. Sedan är det ganska skönt att ha ett rent skrivbord.

I fredags var det full fart med andra ord. Terapisessioner och bokningar så att ingen skulle bli bortglömd. Märkligt nog uppstod en timme då hela Ylab-teamet var fria och den timmen blev ett besök till Tösses och lite prat om ditten och datten för alla förberedelser inför hösten är klara när det gäller alla coacher.

Direkt efter sista passet åkte jag och Anatoli till Arlanda för att sova över där eftersom vårt flyg gick så tidigt. Jag stod och kikade ut genom hotellfönstret när hundratals fåglar helt plötsligt kom inflygande och landade på taket. Det var en märklig syn (som ni kan se på mitt Instagramkonto linyvonne007) om ni är intresserad av fågelsvärmar. För mig var det en symbolik – dags att åka söderut.

Vi vaknade vid 03 och fick i oss en frukost innan det var dags för incheckning. Jag hade förväntat mig ett begränsat antal resenärer för alla borde inte ha haft covid och vara dubbelvaccinerade som oss två? Hur fel hade jag inte. Det var knökfullt på Arlanda, jag har aldrig sett något liknande. Men vi kom iväg med vårt SAS flyg till Barcelona trots allt.

Vi kom fram till Calafel idag efter lunch. Snabb uppackning och ner till havet så klart. Promenera, bada, läsa och allt det där som man längtat till blev en bra intro. Nu sitter vi på terrassen och dricker Cava, äter mandlar och oliver och bara njuter. Det är några år sedan vi var här senast, 2018 tror jag för 2019 var vi i Sitges och sedan kom Coronan ivägen. Det känns härligt att vara här igen för här är det mest spanjorer i alla åldrar och det gillar vi, jag och min man.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.