Min födelsedag

on

Jag brukar säga att den som är född 24/7 får jobba 24/7 och det stämmer ganska bra på mig. I år är ett undantagsår för jag har verkligen tagit 2 veckors semester fullt ut. Fullvaccinerad som man är och dessutom en avklarad Covid så fick det bli Spanien som ni redan vet.

Surprise

På min födelsedag igår var det träningsfritt på morgonen och vi gick ner till frukost. Servitören ledde ut oss i trädgården och när han tänkte gå vidare in bakom en spaljé bromsade jag för jag tyckte bordet innanför två såg trevligare ut. Jag fick en lätt knuff i ryggen och där innanför satt Christian och Masha helt oväntat. Jag trodde att jag kommit förbi alla överraskningar men jag hade verkligen inte misstänkt någonting den här gången. Nathalie saknades så klart men UK har fortfarande krav på 14 dagars karantän för återvändande så det gick inte.

Överraskning

On the road again

Efter frukost lånade vi cyklar och tog en långtur längst med kusten. Varmt naturligtvis men lite moln kändes perfekt för stunden.

Cykeltur längst kusten

Hopp och skutt och middag

Väl tillbaka hoppade vi i havet och hoppade är verkligen rätt ord för det var höga vågor och vad kan man då göra annat än hoppa och skratta. På kvällen begav vi oss iväg till Sitges som var knökfullt med folk och man fick en post corona insikt ”ja just det, det är så här det ska kännas när man lever”. Middag var bokat på #casavilavellasitges som var en fantastiskt bra restaurang som hade allt. Bra mat, proffsig och trevlig personal och en jättefin inredning.

Sitges charmiga restaurang

Vi vandrade genom staden och tog tåget hem till Calafell efter en fantastiskt härlig födelsedag. Tack alla ni som grattat på facebook och instagram – det värmer.

Som sig bör, en bild tillsammans

Javisst ja, ingen berättelse utan mat, så det här var vad jag åt bland annat. Oproffsig bild men nu måste jag iväg och träna så redigering blir en annan gång 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.