Färska varor

on

Det är otroligt hur glad man blir när man får bra livsmedel, nu menar jag inte en viss typ av livsmedel utan helt enkelt bra kvalité. Den lokala Supermercadon här i Calafell har verkligen det mesta man kan önska sig när det gäller färska varor. Grönsaker och frukt har helt andra färger än hemma och en tomat är verkligen röd och smakar fantastiskt.

Fiskdisk i Calafell

För att inte tala om alla läckerheter i fiskdisken och detsamma gäller köttspecialiteterna. Man vill ju handla direkt men det går ju inte så bra att laga mat när man bor på hotell. VI får nöja oss med våra fantastiska luncher med melon, skinka, bröd, ost och vin. Färska persikor blir det även en hel del utav. Kort sagt så mår vi ganska bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.