Vilken hamburgare!

on

En dags fördröjning med skrivandet om vad vi har för oss här. Igår kväll var det cocktail mingel vilket var riktigt trevligt. Hotellets manager berättade för oss att de var överlyckliga för att ha fått öppna igen den första juli. De har haft stängt sedan förra året men behöll all personal med hjälp av EU bidrag. Personalen hoppar istället över sin semester i år och hjälper till att få igång allt igen och jag måste säga att jag är imponerad över hur de rengör alla bord, stolar, solsängar med mera efter varje gäst. Munskydd bärs av alla hela tiden.

Mingel i Calafell

Efter minglet blev det middag på hotellet för en gångs skull och vilka hamburgare som landade på vårt bord. Min hamburgare hade ägg och champinjoner vilket påminde mig om något som kallades Silly Burger i en vanlig korvmack i Bournemouth när jag bodde där en gång i tiden. Silly för att äggulan gick sönder när man tryckte ihop burgaren. Hur som helst, våra ham- respektive kycklingburgare var fantastiskt goda men ikväll går vi in till byn igen för att äta. Gymträningen är avklarad, duschen likaså så nu är det hunger.

På tal om hamburgare, idag har man talat så illa om hamburgare att själva ordet blivit betingat till tjock. Det var en dum idé för titta noggrant på hamburgaren så ser du som räds hamburgare att det är högklassiga råvaror rakt igenom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.