Masha 30 år

on

Det blev ingen blogg i fredags för då förberedde jag och maken vår dotter Mashas födelsedag. Det blev inte någon blogg i lördags heller för då firades det hela dagen och Jösses så bra allt blev. Vi startade på morgonen när jag, Mashas pappa och Christian åkte hem till henne för att äta frukost.

Frukost Fransk stil

Paketen var modell större så vi kånkade en del och fick slå in det hela i ryska påslakan.

Ett vackert inslaget och ett sådär….

Det vackra paketet var från Christian som självfallet tycker att hon saknar en AI dammsugare som scannar av hela lägenheten (en etta), kan våtorka och känna av mattor men inte minst skicka larm om något är fel. Modell större var en efterlängtad TV (hennes tidigare hade en bild som krympte desto längre man tittade så det var dags. The Frame såklart. Men bäst av allt var nog ändå när Nathalie ringde från London och sa ”vi syns imorgon” och fick svaret Okey. ”i London” och Masha skrek av förtjusning. Så nu i skrivandets stund har hon redan landat där.

Lunch med gamlingarna på Astoria, ett säkert kort. Gunilla berättade om Masha som femåring och Ulla såg till att hennes kulturella arv inte går förlorad genom att säkerställa biljetter.

Gunilla om barndomen

Sedan blev det bråttom med att fylla i en rad hälsodeklarationer, packa hann hon inte med för det var full fart till Konserthuset för att på lite Wagner opera (medan jag och Christian fixade surprise party Corona style.

Masha 30 år

Duvel Café, fantastisk personal och mat. Vilka fina vänner hon har Masha och kul var det med den ryska tårtan som hennes vänner hade bakat. Vad gjorde jag och maken kan man kanske undra? Pappa höll tal och alla blev tårögda och sedan drog vi oss tillbaka så att modell yngre outtröttliga kunde köra vidare. Jag tror inte hon hann sova någonting innan pappa körde henne till Arlanda i morse.

Cafe Duvel – strålande service

Nu är det dags för ett bad och lite återhämtning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.