London calling

on

Äntligen i London efter 2,5 år av Corona. Inte för att det är lugnt här, tvärtom Omikron ökar med raketfart.Vi får nog lära oss att leva med det. Nathalie, vår dotter är positiv just nu när vi är här för att fira hennes födelsedag men tursamt nog så var hon smittfri just idag när vi kom så förhoppningsvis träffar vi henne imorgon.

Vi var på ett fik Grind intill Tower bridge idag och där stod det på väggen att ”A man who is tired of London is tired of life”. Det ligger kanske något i det. Så vad har vi gjort idag? Efter vi gått och fikat satte sig jag och Anatoli på torget i solskenet och bara sög in vårens första soliga och varma dag. Helt underbart!

Yvonne och Anatoli London 2022

Sedan tog vi en tupplur innan gymmet för upp medtuppen 4.30 frestar på. Mat efter gymmet så klart och därefter 100 twittermeddelanden typ. På lördag ska vi ha ett event på Ylab för att samla in hygienartiklar, mediciner samt cash för Ukraina. Alla som vill kan komma och skänka schampo, alvedon, tvål eller vad det nu kan tänkas bli. Inga mer kläder däremot.

Vi gör vad vi kan och stödjer varann…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.