Sports Aerobics en gång i tiden

on

Hittade den här bilden bland många andra och kom att tänka på den tid jag arbetade för det internationella gymnastikförbundet. Mitt jobb var att utforma tävlingsregler Code of Points för en ny gren Sports Aerobics, förena fem olika internationella organisationer och utbilda domare och tränare. Det var både spännande och utmanande men allra roligast var det trots allt att jobba som tränare.

Tanya och Vlad

Tanya och Vlad hade jag förmånen att få träna och Tanya bodde även hos mig i Stockholm under en längre tid när hon tävlade individuellt.

Tyvärr gick hon bort i cancer för flera år sedan men jag minns tiden som hennes tränare som om det var igår. Alla träningstimmar så klart men även alla resor. Tanya och Vlad vann som par en lång rad VM under de år de var verksamma.

En gång i förhoppningarnas Moskva

Kommentera