Långsint svart eller vitt

Hur trist är väl inte livet när man går omkring och minns alla oförätter som man utsatts för. Det måste vara trist att börja dagen med att minnas någon man inte tycker om. Någon som man vill hämnas på. Att inte kunna koncentrera sig på att leva livet så länge det ger sig utan istället snurra runt i sin bubbla av negativa tankar.

Livet är inte svart eller vitt utan går snarare i vackra gråtoner och tur är väl det för usch så tråkigt när allt är svart eller vitt. Faktum är att många psykiska ohälsotillstånd för med sig svart eller vitt tänkande. Antingen är jag superbra eller så är jag värdelös, jätteglad eller urledsen. Livet är toppen eller varje dag är botten.

Nyanser berikar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.