Det brinner

on

Nathalie har just fyllt år och Christian fyller idag så vi är i London för att fira båda två. Som tur nog hann Nathalies Covid (för andra gången) går över i tid.

Vi var på Michelinkrogen HIDE som vi tyckte vara passande för att fira båda barnen. Ägaren var den som betalade för den förgiftade Navalnys transport och behandling i Tyskland, och är en stark supporter för Ukraina.

Vi startade nere i baren och så helt plötsligt gick brandlarmet men ingen verkade reagera.

Med minnet från när en brandbomb kastats in hos grannen Grill vägg i vägg med Ylab på Drottninggatan kände en van näsa brandlukt och då tog vi oss upp till övervåningen. Alla tre våningar hade brandrök men oj vilken proffsig personal. Humor och ironi över att man inte kunde säga hur lång tid beställningarna skulle ta eftersom köket brann…….

Champagne till alla och halva priset rakt av för ett kompensera för störningen. Det blev Kockens 5-7 rätters i stället vilket var gudomligt gott.

Jag älskar drama som många av er vet så vad kan bli bättre än att restaurangen börjar brinna när man ska fira födelsedagar. Vi hade väldigt roligt i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.