Johnny Cupcake

on

För några år sedan var jag i USA på ett årligt fitnessevent som jag alltid åkt på innan coronan vill säga. Jag kom plötsligt att tänka på en av de talare som var där, Johnny Cupcake. Han hade byggt en miljonverksamhet genom att bara trycka upp t-shirtar i en butik som hade skylten ”Johnny Cupcake” varmed många trodde att det var just muffins som man sålde där. Men så var det nu inte utan det var roliga T-shirts.

T-shirts

Än bättre blev det när han körde runt med en buss och sålde T-shirtar. Vad var det som gjorde att han tjänade en förmögenhet? Jo att han aldrig sa vart han skulle parkera bilen förrän nära inpå vilket blev en tävling – alla ville hinna dit först.

The man

USA har många udda och galna idéer men företagande det kan dom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.