Oj, oj, oj

on

Jag har inte hunnit att blogga på ett tag av den naturliga anledningen att jag inte haft ett hem att bo i de senaste två veckorna. Tillbaka från Grekland till en lägenhet som renoverats i flera rum och tillika med fönsterskydd i alla rum. Vi försökte att sova där i ett dygn men det var minst sagt hälsovådligt. Så nu fick vi spendera 2 nätter på hotell (dyrt som attan) och därefter tog vi en kryssning till Finland (yippeee, två nätter till räddade). Ganska livat på vägen hem när Finland slog Canada i VM ishockefinalen dessutom.

Helsingfors

Nu är det klart eller ska det vara klart men duschhandtaget i badrummet knäcktes av någon, handfatet läcker, el finns bara i halva lägenheten och under det nylagda golvet i köket bubblar det vatten. Men man har en händig man som tröttnade på byggarna och köpte ett handtag och fixade läckan i badrummet. Köket var svårare för där har man knäckt ett anslutningsrör – inte så bra. Nåja, det kunde ha varit värre och nu efter två dagars städning kan man i alla fall bo hemma.

Borta bra men sängen hemma är skönare även om båten vaggar en till sömns.

Härlig kryssning trots allt

Jag har även hunnit med ett möte med förbundet och SISU i egenskap av SPIF ledamot där vi talade om olika stödåtgärder för idrottsföreningar. Jättefina möjligheter som man skapat tycker jag så det ska bli roligt att få jobba lite ideellt med det ett tag.

Jag hade oturen att köra bil idag och har aldrig varit med om något liknande. Poliser runt hela stan och alla farleder och lokalvägar tvärfulla. Det tog två timmar att köra från Midsommarkransen till stan. Kaos var bara förnamnet och många missade den lilla skylten vid vägrenen som sa att det var ett event i stan med lite begränsad framkomlighet. Ett ”under statement”.

Nu är det äntligen dags för middag som blir sallad, man har ju inte en spis som fungerar…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.