Hjärtskärande, berörande och sorgligt

on

Just hemkommen från Oscarsteatern och konserten Unite with Ukraine arrangerad av Nordic Choice Hotels, Clarion Hotel och Oscarsteatern. Jag vet inte hur många timmar det kommer att ta innan känslorna lägger sig något men många tårar blir det innan dess. Den här fantastiska Ukrainska barnkören har en energi och kärlek som flödar genom lokalen samtidigt som man inte kan låta bli att tänka på om deras föräldrar fortfarande lever och varför barn måste utstå det här meningslösa och grymma kriget.

Känslorna är i en dissonans mellan hopp, glädje och sorg. Att höra och se de här barnen gör att alla skyddande skal krackelerar. Man blir bara så ledsen och undrar vad man mer kan göra för att få slut på det här eländet.

Så många fina artister utöver kören och gripande ord i slutet av Ukrainas ambassadör. Han lovade barnen att ”vi ska se till att det här kriget inte blir ert”.

Ni ser Swish numret om ni vill hjälpa till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.