Kontrasternas dagar

on

Igår var jag i Norrköping på vårt minilabb och tog emot kunder med ortorexi för terapisamtal medan andra skötte träningen. Alltid lika givande och jag tror att jag aldrig kommer att tröttna på att jobba med terapi eller träning. Det är mitt liv att få finnas till för de som behöver en.

På kvällen var det buffé med Champagne följt av Svansjön med Kievs balettkompani. Det var så många år sedan jag såg Svansjön, jag tror att det var på Bolshojteatern i Moskva för över tio år sedan. Dessförinnan var det nog Operan i Stockholm för länge länge sedan. Men musiken den hör jag då och då för den väcker minnen eftersom det var den första skiva (så var det förr) som jag köpte till min skivspelare. Svansjön och Nötknäpparen.

Tänkte på min dotter Nathalie under kvällen för hon firade sin födelsedag men bor i London så det fick bli tankar och hjärtan när man inte kunde ses.

Så idag; kontrasten är enorm. Tvåhundra referenser har sorterats och korrigerats i vår nya bok. Underbart att det är klart för det var en riktig dynghög och inte kul alls. Nu ska boken formgivas för text och bild är klart så full fart framåt med andra ord. Jobbig tid och mycket arbete men roligt när det är klart. Det blir min tionde bok tror jag, den senaste Ortorexi släpptes 2014 och vi säljer den än.

Jag har just avslutamin träning under tiden Anatoli håll Judo randori så nu är det flippin burger på G.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.