Cats gänget från Broadway

on

Letade i mitt bildarkiv och hittade den här bilden från min gamla träningsstudio på Luntmakargatan i Stockholm. Det är hela gänget som gjorde Cats och därefter Evita på Broadway en gång i tiden. Sedan några andra vänner som hängde på träningen. Det är mycket nostalgi när jag ser på bilden för jag följde många föreställningar från kulisserna i New York. Många pilatesträningspass blev det där men när de sedan gjorde en turné i Skandinavien blev det workout på Luntis.

Heidi Stallings ligger längst fram och hennes Don´t cry for me Argentina minns jag än idag. John Aller bredvid henne blev en nära vän och honom minns jag mest från Les Miserables och alla skratt vi hade tillsammans. Tyvärr lever han inte längre. Hans pojkvän Michael bredvid lever inte heller, faktum är att alla män som medverkade i Cats har gått bort i AIDS så jag känner sorgen över hur det var då på den tiden när alla dog än idag.

I mitt hem har jag en affisch från Cats med allas namn. R.I.P.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.